Sommar ??

Definationen på sommar växlar nog på vem man frågar...
Kanske att kunna bada, äta dom första jordgubbarna eller helt enkelt att bara vara ledig.
För mig så är en av sakerna med sommar att man ska kunna dricka sitt kaffe ute och kaffet ska vara slut i koppen innan det har blivit för kallt att njutas av.
Nu har jag varit ute på landet i en vecka utan att lyckas med detta en jäkla gång.
Därför drar jag nu härifrån och återkommer med ny förhoppning nästa vecka.

Nattshopping

Eftersom jag faktiskt har ett hundratal fiskar så får jag helt enkelt ta hand om dom också.
Konstaterat att dom äter som det värsta krokodilstimmet så i natt slog jag slag i saken och beställde lite mat till dom.
Sisodär 16 liter mat...
Har länge känt ett hat mot mitt rengöringsfilter jag har vid dammen och hopplöst sett att något rent vatten får jag aldrig.
Filtret är såklart inte gjort för en damm på 90 kvadrat som innehåller över hundra fiskar så att skylla på och hata det är en gnutta orättvist.
Sneglat på ett nytt stabilt filter som gör sitt jobb och som är ruskigt lätt att rengöra men konstaterat att det kostar otroligt mycket pengar.
Pengar som jag inte har.
Nattetid så är det tydligen svårt att se saker på ett sunt och klart sett så trots att jag inte druckit annat än kaffe så ser jag mig själv beställa ett filter.

Jag inser att jag kommer att få leva på knäckebröd, vackert väder och kärlekens glädje en lång stund framöver.
Hmmm...
Med andra ord enbart knäckebröd...

Här är skapelsen....bara 9690:-






                                                     




Ledighet ska inte överansträngas

Två veckor sedan så limmade både Kristi flygare och nationaldag en helg så helgen var inte två dagar utan fantastiska fem.
Givetvis så firar inte jag någon av dom där dagarna på annat sätt än att räcka ut tungan åt väckarklockan, krama kudden, njuta av solen och hinka en del kaffe.

Ovanligt nog så klämde jag i mig en och annan öl och cider dom här dagarna och lyckades med dessa hitta på en enkel och helt osvettig sport.

Sporten går ut på att kasta prick...att från altanen kasta ner burkar och flaskor på en liten gräsyta två meter längre ner.
Jag har sprayat cirklar i gräset och givetvis ska man komma så nära mitten.

Årets sommarsport 2011.

                            

RSS 2.0