Betting

Att satsa ett gäng kronor på vem som vinner av två fotbollslag eller om det skulle kunna tänka sig att bli minst tre mål i en match eller om herr Rooney i Manchester United petar in en boll i mål under en match tycker jag och många andra är trevligt och kanske till och med givande.

Som så mycket annat här i världen går det här med bettande till överdrift ibland.
I morgon spelar Brasilien och Holland kvartsfinal i fotbolls-VM och då kan man satsa pengar på inte bara vem som vinner den jäkla matchen utan etthundratjugofem stycken spel till...

Ett av dom konstigare är om det blir mer eller mindre än 21,5 hörnor x mål....alltså blir det tre mål och sju hörnor så blir det under men t.ex. två mål och elva hörnor blir mer...

Man kan givetvis spela på om Robben i Holland gör mål och om han gör mål i andra halvlek eller kanske i båda men man kan också tippa på om han gör fler mål än Robinho i Brasilien...och det är ju klart att han gör.

De Jong och Heitinga i Holland kommer att få en jobbig eftermiddag och blir säkert varnade och det kan man såklart spela på.

13 gånger pengarna att Holland tar sig vidare och att dom gör det efter straffsparksläggning, men så lär det inte bli så kasta inte dom pengarna i sjön.
Att Brasilien helt enkelt bara vinner den där matchen ger 1,90 och det är ett bra odds enligt mig.
Robben är en stjärna men att göra mål på Brasilien är inte det enklaste och eftersom Brasilien antagligen gör tre så spelar det ingen roll om Robben gör ett mål.......nae, Robinho är kass och gör inget.

Att man kan spela på sport är ju en sak men det finns fler saker nu för tiden att kasta iväg sina pengar på.
Melodifestivalen är ett exempel och innan Viktoria skrek ut att hon skulle gifta sig så kunde man tippa på vilket år hon skulle göra just det.

Nu när hon är gift så kan man spela på om när hon och Daniel får barn och om det blir en pojke eller en flicka eller trillingar kanske...

Jag tror att hon får missfall fyra gånger, sedan får hon ett färgat barn (alltså otrogen) år 2013, samtidigt så blir Daniel tillsammans med Medeleine. Viktoria blir ensam mamma tills hon 2015 blir tillsammans med en tjej. Dom åker under 2017 till Sydkorea och adopterar en pojke därifrån.

Vad får jag för odds på det ?

Undrar om det okej att tippa på när folk dör också...
Att tippa nej på att man själv lever år 2050 är ju ingen strålande idé då du i vilket fall inte får se några pengar.
Att däremot tippa ja kan ju vara en hit då man kanske inte sitter i soffan och äter chips och röker feta cigarrer hela kvällarna.
Bäst vore det såklart för spelbolagen som ligger inne på satsade pengar i många år.
Estrella och OLW skulle vara förlorarna liksom jag som tippar för vad ska jag med pengar till år 2050 egentligen.


RSS 2.0