Z.....LAT....(f)AN....

För mig kommer det aldrig att spela någon roll vad Zlatan gör på en fotbollsplan.
I min värld så ser man först till att bli människa, sedan fotbollspelare, trollkarl, politiker, hora, taxichaufför, målare eller vad man nu har lust med eller talang för.
Zlatan har från dag ett varit en diva....en diva utan charm för fem öre.
Inte människa altså.
Att han nu vill lämna Inter, antagligen för att dom inte kommer nog långt i Champions League för att istället spela i Barcelona känns både störande, konstigt....och så jävla fel.
Zlatan gör sina mål i Italienska ligan men att han inte gör dom i Champions League betyder väl bara att han inte är den stjärnan han och en massa nötter tror.
Barcelona var laget som stolt och strålande länge inte hade reklam på sina tröjor som skitade ner dom.
Idag står det Unicef på deras bröst....

Att det laget skulle vilja ha en äcklig diva som Zlatan ser jag inte på kartan.
För det första därför att dom nog fattat att han är en äckeldiva och för det andra att dom säkert leter större stjärnor än Zlatan någonsin kommer att bli.
Att jämföra en Zlatan och en Messi är ju som att jämföra Glenn Strömberg och Tobias Linderoth....eller en elefant och en pissmyra.
Messi tar emot mest stryk av alla och gnäller minst.
Han reser sig ler och fintar upp samma snubbar på läktaren minuten senare...
Att han agerar på ett sätt på plan med bollen som vi aldrig någonsin sett tidigare är ju fakta.
Zlatan .....är blä...

Håll dig i Inter du....och bli en människa snälla du...                                      

Kommentarer
Postat av: Anonym

hahaha du är ju korkad.. vetu ens vad UNICEF är för ngt?.. det där får dom inge betalt för din nöt.. det där gör dom gratis.. så kom inte med massa skitsnack:).. dom är inte i skulder som real celsea och massa andra pajasklubbar.. och du en sak ska du ha för dig är att Sverige aldrig kmr producera en sån spela som zlatan mer.. ALDRIG.. hur fan vet du att han är en diva? känner du honom?.. det enda du ser är en spelare på plan som är bestämd.. och när pajas reportrar från sverige gör intervjuer så måste han försvara sig hela tiden... för han är en invandrare.. därför måste han vara taskig tillbaka och då får du dina ideer om att han är diva kaxig osv osv. tänk efter lite

2009-12-25 @ 23:01:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0