Gammelgrisar och barn

Finns det något som gör oss så ledsna, så uppgivna och så fullkomligt förbannade när vi återigen läser i tidningen att barn har blivit sexuellt utnyttjade av en gammal gris.
Det skulle i så fall vara när vi ett tag senare får veta vad denne gris får för ett mesigt straff. Många av oss tänker nog att detta är ett problem som har blivit stort i vår tid....senaste 20 åren, men jag tror att det är tur att vi inte vet hur det var förr i tiden.
Jag tror inte att vi vill veta...
Sanningen är ju att det nu är det värsta brottet vi kan tänka oss och alla verkligen hatar en sån person, resten av dennes liv.
Sanningen är också att förr i tiden var det till och med accepterat.
Hur många kungar i Europa har egentligen gift sig med en fjortonåring.....kanske bättre att ställa frågan om hur många som inte har det.
Profeten Mohammed (den gamle rondellhunden...) gifte sig med en sexåring....men han var reko nog att vänta tills hon var nio innan han hade sex med henne. HALLÅ....Mohammed är den högste enligt islam och den högste gör inga fel, alltså är det helrätt att gifta sig med ett barn och ha sex med henne. Detta lever många miljoner efter än i dag. I en del av Indien (eller om det var Pakistan ) så gifter sig 15 % av flickorna innan dom fyller 10 år....och tro mig, dom gifter sig inte med grannpojken på 12 år utan med ett gammalt skäggigt monster. Förstå vilken skräck hon måste känna och vilket hemskt och sorgset liv hon får leva......men men men....gammelgrisen gör ju som Mohammed så han känner sig väl på topp....flickans föräldrar följer ju också Mohammeds ord så det måste väl innebära några plus i kanten för dom.
Sen ansåg dom ju att en gammal man och en ung flicka var ett bra par...
Flickan fick mycket av gammelgrisens livserfarenhet och klokhet genom att ha sex med honom. Gammelgrisen fick en doft av ungdomen och på det sättet själv föryngras.
                                                                                                                     
Detta är vad vi vet....men tänk så mycket vi inte vet.
Förr i tiden och då menar jag bara för 40 år sedan så var barn barn och dom visste att det var dom vuxna som bestämde. Undrar hur många barn då som utnyttjades i våra skolor, kyrkor, sjukstugor, träningslokaler...m.m.
Då höll nog barn tyst på ett helt annat sätt än idag och ärligt talat så visste nog barnen inte ens då att dom vuxna inte fick "greja med dom" hur dom ville.

Vi i Sverige har kommit en bit på väg genom att "kraftigt fördömma...och rent ut sagt hata" en person som sysslar med sånt här men vi måste för i helvete ge dom ett sånt straff så det svider resten av deras liv....vilket om jag får gilla läget lite inte skulle pågå mer än 14 dagar efter dom.
Dödsstraff kanske stoppar en och annan att göra något sånt här i framtiden....och då har vi räddat en liten flicka (eller pojke) från evig smärta.

Att vi länder som inte alls accepterar detta beteende måste gå stenhårt fram mot länder som "diggar Mohammedstilen" är givet. Att dom idioterna lever efter en snubbes ord som levde för tusentals år sedan är så sjukt....och om den här snubben till på köpet var pedofil så blir det så jävla dumt...så idiotiskt dumt. Jag ska inte komma djupare in i religionsfrågorna...nu igen...:-)

Nu är det apelsin, tandborste och kudden...ja, det är bara dom två första sakerna som ska in i munnen...
Jag ska försöka skriva något mer glatt och fräckt i mitt nästa inlägg...vi ses i morgon natt då. Take care out there...och kram på er

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0